Zien we de X-Men dan eindelijk in 'Avengers: The Kang Dynasty'

Zien we de X-Men dan eindelijk in 'Avengers: The Kang Dynasty'

Fans wachten al lang op de introductie van de X-men.

Marvel-fans wachten al jaren op de introductie van de X-men in het MCU. Maar op een paar easter eggs na is er nog geen teken dat de mutanten hun intrede gaan maken in de films van Marvel. De schrijver van de volgende Avengers-film onthult nu of we de X-men kunnen gaan zien in Avengers: The Kang Dynasty.

The Kang Dynasty wordt geschreven door Jeff Loveness die ook al Ant-Man and the Wasp: Quantumania schreef voor Marvel. Het enige personage waarvan we zeker weten dat hij te zien zal zijn in deze film is Kang (Jonathan Majors). Fans vragen zich af welke helden worden ingezet om de superschurk te verslaan, en of de X-men deel zullen uitmaken van de film.

X-men in nieuwe Avengers?
In een interview met comicbook.com werd Loveness gevraagd of we de X-men of de Fantastic Four in de nieuwe Avengers kunnen zien, en hij gaf een bijzonder eerlijk antwoord:

"Nee, ik denk dat al die dingen nog ver weg zijn. Ik weet dat er een Fantastic Four-film in de maak is, maar die staat los van de andere films. Ik ben een enorme fan van X-men maar ik denk dat we daar nog even op moeten wachten." Aldus Loveness.

Avengers in grote problemn
"Maar de Avengers hebben grote problemen, ze hebben hun handen vol aan het verslaan van Kang en er is geen tijd om ook nog de X-men te introduceren."

Korreltje zout
Het ziet er dus niet naar uit dat we de X-men binnenkort gaan zien maar we zijn inmiddels gewend dat we alles wat er over Marvel wordt gezegd met een korreltje zout moeten nemen. Andrew Garfield hield ook jarenlang vol dat hij niet zou terugkeren als Spider-Man. Dus wellicht kunnen we de X-men al snel bewonderen op het grote scherm.



Avengers: The Kang Dynasty zal vanaf mei 2025 in de bioscopen te zien zijn. Het vervolg, Avengers: Secret War, verschijnt in mei 2026.

NieuwsFilm

meest populair