'Deadpool 3' kan eindelijk invulling geven aan langlopende grap over Hugh Jackman

'Deadpool 3' kan eindelijk invulling geven aan langlopende grap over Hugh Jackman

Zullen Deadpool en Hugh Jackman elkaar eindelijk ontmoeten?

Inmiddels kwam Deadpool 2 al 5 jaar geleden uit. Nu weten we dat er een deel 3 gaat komen, en dit keer maakt het deel uit van het MCU. Ook ziet het ernaar uit dat er eindelijk wat invulling kan worden gegeven aan de Hugh Jackman grappen van het eerst deel.

De acteur keert terug als Wolverine nadat hij de rol had afgesloten in Logan. Jackman gaf in een interview met Le Parisien aan dat hij een 'dubbele rol' zal gaan spelen in de film. Grote kans dat dit verschillende versies van Wolverine zullen zijn aangezien het zich in het multiversum afspeelt.

Hugh Jackman als Hugh Jackman in deel 3?
Een leuke manier om Jackman een dubbele rol te laten spelen is als hij ook een versie van zichzelf speelt. Dit is best mogelijk aangezien dit ook het geval was met Kevin Bacon in Guardian of the Galaxy Holiday Special die zichzelf speelde. Mocht dit gebeuren zou dit ook wat komische momenten kunnen opleveren.

Ontmoeting tussen Deadpool en Jackman
In de eerste film die in 2016 uitkwam had Deadpool flink wat Jackman grappen. Zo had Wade Wilson een Jackman masker, stelde hij de vraag: "Wat rijmt er op Pulverine?" en reisde hij zelfs terug in de tijd in X-men origins: Wolverine waar hij toen oog in oog stond met Wolverine.

Mocht Jackman zichzelf spelen in het derde deel zou een ontmoeting tussen de twee natuurlijk briljante momenten op moeten kunnen opleveren.

Laten we dus maar hopen voor de fans dat dit zal gaan proberen, want de Multiverse Saga wordt tot nu toe nog niet heel goed ontvangen. Deadpool 3 zal pas 8 november 2024 uitkomen. Gelukkig zal daarvoor ook nog genoeg te zien zijn. Nu is Ant-Man and the Wasp: Quantumania namelijk nog te zien. Jackman is in ieder geval al goed aan het trainen.



NieuwsFilm

meest populair