3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Everything Everywhere All at Once (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Kijk direct
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.



The 355 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Kinberg | Cast: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan, e.a. | Kijk direct
Wanneer een geheim wapen in verkeerde handen valt, wordt CIA-agent Mace op de zaak gezet om een ramp te voorkomen. Tijdens haar onderzoek wordt ze echter de pas afgesneden door een aantal door rivaliserende agenten: de Duitse Marie, Britse Khadijah en Colombiaanse Graciela. De vrouwen komen er uiteindelijk achter dat er maar één oplossing is om de wereld te redden: samenwerken. Ondertussen wordt het viertal gevolgd door de mysterieuze Lin Mi Sheng.



The VVitch (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a. | Kijk direct
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.



NieuwsFilm

meest populair