3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a. | Kijk direct
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.



Power Rangers (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Israelite | Cast: Dacre Montgomery, Naomi Scott, Elizabeth Banks, e.a. | Kijk direct
Vijf doodgewone scholieren veranderen na de vondst van een stel mysterieuze stenen in ware superhelden. Al snel trekken hun krachten een buitenaardse bedreiging aan. De tieners moeten dan ook in actie komen om de wereld te redden. Maar eerst moeten ze hun angsten overwinnen en een hechte groep zien te vormen.



God's Own Country (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lee | Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, e.a. | Kijk direct
Johnny is een jonge boer die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat zijn vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij voelt weinig dankbaarheid, wat hem erg gefrustreerd maakt. Wanneer zijn vader voor het aankomende lammerenseizoen de Roemeense hulp Gheorghe blijkt te hebben ingehuurd, is Johnny daar in eerste instantie niet blij mee. Deze Gheorghe weet echter al snel zijn leven flink op z'n kop te zetten.

NieuwsFilm

meest populair