Schrikken: Justin Walker uit 'Clueless' ken je 30 jaar later bijna niet meer terug

Schrikken: Justin Walker uit 'Clueless' ken je 30 jaar later bijna niet meer terug

Van posterhunk naar locatie onbekend...

Justin Walker - de posterhunk Christian Stovitz uit de populaire highschoolkomedie Clueless - moet vroeger in vele slaapkamers hebben gehangen. Tegenwoordig ken je hem niet meer terug.

In Clueless (1995) voorziet de populaire Cher (Alicia Silverstone) haar schoolgenoten van tips over daten, fashion en beauty.

Wanneer ze Christian (Walker) voor het eerst ziet, valt ze als een blok voor hem. Ze doet er vervolgens alles aan om hem te verleiden, totdat ze zich realiseert dat Christian op mannen valt...



Walker had vroeger het gezicht en lichaam van een fotomodel, maar ziet er nu totaal anders uit. Hij is grijs, voller en vanzelfsprekend de nodige jaren ouder.

Benieuwd naar hoe Walker er tegenwoordig uitziet? Je kunt het verschil hier zien.

Geen enkel teken van leven
Walker lijkt inmiddels ook totaal in de luwte te zijn verdwenen. Hij is niet actief op social media en is al heel lang niet meer in het nieuws geweest.

Het is ook niet bekend wat hij vandaag de dag doet. Na zijn acteercarrière baatte hij onder meer een restaurant uit en runde hij een goksite. Beide ondernemingen sloten hun deuren echter al lang geleden.

Hopelijk laat Walter zich zien wanneer over twee jaar de dertigste verjaardag van Clueless wordt gevierd!

NieuwsFilm

meest populair