Eerste trailer van actieknaller 'Ghosted' met Chris Evans en Ana de Armas

Eerste trailer van actieknaller 'Ghosted' met Chris Evans en Ana de Armas

Nu moet 'Captain America' eens gered worden.

Chris Evans en Ana de Armas hebben al vaker samengewerkt. Denk bijvoorbeeld maar aan Knives Out en The Gray Man. Nu zijn ze weer samen in een film, namelijk Ghosted. Hier is nu ook de trailer van vrijgegeven.

De film zal op Apple TV+ te zien zijn. Ook buiten Evans en de Armas om mag de cast er zijn. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Adrien Brody en Tim Blake Nelson. De regie is in handen van Dexter Fletcher (bekend van Rocketman en Sherlock Holmes: A Game of Shadows).

Verhaal
De film volgt Cole, die de bloedmooie Sadie tegenkomt. Ze gaan op een enkele date, maar dan verdwijnt ze plotsklaps en laat ze niks meer van zich horen. Cole besluit haar daarom te verassen en zoekt haar op in Londen, maar daar gaat het toch behoorlijk mis...

Eenmaal aangekomen wordt Cole ontvoerd, aangezien hij wordt aangezien voor 'The Tax Man'. Sadie komt hem bevrijden. Wat blijkt: zij is de zogenaamde 'Tax Man' en werkt voor de CIA. Ze heeft echter de nodige geheimen, waardoor heel wat criminelen achter haar aankomen. Cole besluit haar te helpen, maar dit is niet altijd even makkelijk.

Bekijk de trailer hieronder.



Actierol
De Armas wist al eerder hoge ogen te gooien in No Time to Die, maar zei wel recentelijk nog dat ze niet alleen maar actierollen wil spelen. Haar rol zou normaal gesproken ook weggelegd zijn voor Scarlett Johansson, maar vanwege haar overvolle agenda moest zij hier toch vanaf zien.

Ghosted is vanaf april te bekijken op AppleTV+.

NieuwsFilm

meest populair