Ana de Armas wil niet bekend staan als een actrice die alleen in actiefilms speelt

Ana de Armas wil niet bekend staan als een actrice die alleen in actiefilms speelt

De actrice speelde al in meerdere actiefilms, waaronder No Time To Die.

No Time To Die actrice Ana de Armas wil voorkomen dat ze gezien gaat worden als een actrice die alleen in actiefilms speelt. De actrice speelde in verschillende projecten voordat ze echt beroemd werd met haar rol in Rian Johnsons mysterie film Knives Out.

Haar carrière begon in Spaanstalige series als El internado en Hispania, la leyenda. Pas later in haar carrière was ze te zien zijn in Engelstalige films - zoals War Dogs en Knock Knock.

Ana de Armas
De actrice werd vooral beroemd door haar rollen in Knives Out en Blade Runner 2049. Voor haar rol in Knives Out kreeg ze zelfs een nominatie van de Golden Globes.

Na haar werk voor Knives Out is de actrice voornamelijk in actiefilms te zien geweest. Zo had ze een kleine rol in Daniel Craigs laatste James Bond film No Time To Die, en speelt ze in de opkomende Netflix actiefilm The Gray Man.

Actiester
Ana de Armas besprak recent haar rol in The Gray Man, waarbij ze opbracht dat ze zich zorgen maakt over het idee dat ze alleen gezien gaat worden als een actrice die in actiefilms acteert. Het was nooit haar bedoeling om zo gezien of gedefinieerd te worden.

Ook wil ze niet dit type rol altijd op haar nemen. Dit is wat de actrice precies te zeggen had: "De waarheid is, ik had nooit gedacht dat ik een actie acteur zou worden. Het was niet mijn ding. Je moet voorzichtig zijn, want het is niet waar ik de nadruk op wil leggen. Dit is niet waar ik me het meest comfortabel bij voel, om eerlijk te zijn, want ik voel me belachelijk. En het vergt veel werk."

Toekomstige rollen
Naast dat de actrice veel werk al actiester heeft opgedaan, zal ze ook te zien in de opkomende biografische film over Marilyn Monroe. In de Netflix-film - met de titel Blonde - speelt ze zelfs de hoofdrol.

Toch zal de actrice ook de hoofdrol spelen in een John Wick spin-off film. Of Ana de Armas dus voornamelijk gezien zal worden als een actiester, of een actrice die verschillende rollen kan spelen, is nog de vraag.

NieuwsFilm

meest populair