De nieuwe 'Escape from New York' wordt een requel

De nieuwe 'Escape from New York' wordt een requel

Zien we Kurt Russell misschien weer terug?

Regisseursduo Tyler Gillet en Matt Bettinelli-Oplin zijn momenteel druk bezig met de promotie van hun nieuwe film Scream VI. Tijdens een interview met Comicbook spraken de regisseurs ook over hun nieuwe 'Escape from New York'-film.

Requel
Het duo kreeg de vraag of hun 'Escape from New York'-film ook een requel gaat worden net als hun 'Scream'-films met de potentie om Kurt Russell weer te zien als Snake Plissken. Ze antwoordden als volgt:

"Ik denk dat we nog niet genoeg over de film weten om iets te kunnen zeggen, maar ja 'requel' is het idee. Er is geen manier om opnieuw te maken hoe geweldig die film is, het zou een dwaasheid zijn om te proberen."

"Dus, weet je, we zullen proberen te lenen waar we al van houden en een nieuwe manier vinden om het pakket samen te stellen."

Russell
Het duo zei verder niks over een potentiële terugkeer van Kurt Russell, maar zijn terugkeer zou wel in lijn liggen met het concept van een requel: oude personages verwerken in de verhalen van nieuwe personages.

Scream VI
Scream VI, de nieuwe film van het duo, is vanaf morgen te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk nog eens de laatste trailer.



NieuwsFilm

meest populair