Vurige trailer voor aanstaande grote bioscoopfilm 'Dungeons & Dragons'

Vurige trailer voor aanstaande grote bioscoopfilm 'Dungeons & Dragons'

De nieuwe Dungeons & Dragons-film draait nog deze maand in de bioscoop.

We krijgen deze maand nog een aantal grote Hollywoodfilms in de Nederlandse bioscopen te zien. Deze week verschijnt Scream VI, volgende week 65, daarna is het tijd voor John Wick: Chapter 4 en we sluiten de maand af met Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Paramount Pictures heeft nu de definitief laatste officiële trailer online gezet en deze laat uiteraard nog meer zien uit de fantasyfilm.

De film brengt volgens Paramount "de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor."

Derde trailer
Met rollen voor Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head en Hugh Grant draait de film van Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night) vanaf 30 maart op het Nederlandse witte doek.


Honor Among Thieves
In Honor Among Thieves wagen een charmante dief en een bende avonturiers zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.



NieuwsFilm

meest populair