Eerste reacties 'Shazam! Fury of the Gods': beter dan 'Black Adam' of...

Na Black Adam is nu het woord aan Shazam!

Bram de Groot 8 maart 2023 10:07 in Algemeen
Een paar maanden geleden moest Dwayne Johnson met Black Adam de bioscopen laten volstromen. Dat lukte niet helemaal. Nu is het de beurt aan Shazam, de aartsvijand van Black Adam in de comics. De eerste reacties op de tweede film met Shazam zijn binnen.

Vanaf volgende week draait Shazam! Fury of the Gods in de Nederlandse bioscopen. De film is ondertussen vertoond aan Amerikaanse critici en zij laten hun eerste reacties nu achter op Twitter.

Eerste reacties
Zoals te verwachten zijn de eerste reacties erg positief. Dit is opvallend genoeg redelijk normaal, aangezien in de reacties vaak gefocust wordt op de positieve kant van de film. Dit is mogelijk in ruil voor een goedgevulde goodiebag van de distributeur. De latere recensies willen namelijk nog wel eens een ander beeld laten zien dan de eerste 'online reacties'.

Duidelijk is wel dat die reacties dus positief zijn. De wat minder schreeuwende reactie van recensent John Nguyen bevat onder meer dat het een "prima opvolger" is van de eerste film. Er is "genoeg humor, actie en emotie". Hij zou zelfs willen dat de film langer zou duren vanwege de vele personages.


Monsteractie
Maar er zijn uiteraard meer reacties. Er wordt gefocust op de humor en de actie en enkele van de castleden.
James Gunn
Ook DC Universe-baas James Gunn gaf zijn reactie en die was uiteraard ook positief. Vanaf 15 maart draait de DC-film in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm