Marvel maakt van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' een lange zit

Marvel maakt van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' een lange zit

Langer dan de twee voorgangers.

Goed nieuws voor de Guardians of the Galaxy-fans. Het derde deel wordt namelijk behoorlijk lang, al was dit wel enigszins te verwachten.

Marvel maakt namelijk de derde film van een trilogie graag behoorlijk lang. Denk bijvoorbeeld maar aan Iron Man 3 en Civil War. Beide films waren de langste films in hun respectievelijke trilogieën en dat zal voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 niet anders zijn.

Speeltijd
Dit laat regisseur James Gunn zelf weten. Ondanks het feit dat hij niet zegt hoe lang de film precies duurt, geeft hij wel aan dat het het langste deel zal worden. Het origineel duurde 122 minuten en het vervolg 137 minuten. Dat betekent dus dat het derde deel op z'n minst 138 minuten lang zal zijn.

Hierdoor is Guardians of the Galaxy Vol. 3 eveneens de langste film van Phase 5 (tot nu toe). De enige andere film, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, duurde 125 minuten.

Aangezien de film minstens 138 minuten zal duren, zal het ook langer zijn dan de meeste Phase 4-films, aangezien alleen Eternals, Spider-Man: No Way Home en Black Panther: Wakanda Forever een langere speelduur hadden.

Begrijpelijk
Vreemd is dit niet. Gunn heeft al vaker laten weten dat dit het einde zal zijn van de Guardians zoals we ze kennen. De regisseur zei al eerder dat niet iedereen het zal redden...

Hoe dit er precies uit zal komen te zien, daar komen we in mei achter. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair