Vergeet 'Cocaine Bear', ontmoet nu 'Cocaine Shark'

Vergeet 'Cocaine Bear', ontmoet nu 'Cocaine Shark'

Een nieuwe trend?

De laatste paar maanden werd er veel gesproken over Cocaine Bear. De film is wel een succes, waardoor andere studio's nu denken eveneens kans te maken om te scoren met soortgelijke projecten. Nu is er dan ook Cocaine Shark.

Deze film is wel behoorlijk snel in elkaar geknutseld en dat valt ook wel te zien. Heel erg vreemd is dit niet. Cocaine Bear werd gemaakt door de studio Wild Eye Releasing, o.a. bekend van The VelociPastor, en is enkel en alleen een low-budget parodie van de Elizabeth Banks-film.

Film
In plaats van een beer is het nu dus een haai die aan cocaïne doet. Als gevolg hiervan verandert het beest in een monster en gaat hij achter nietsvermoedende mensen aan die toch het water durven op of in te gaan.

Er zitten echter totaal geen visuele effecten in de film. Cocaine Shark maakt namelijk gebruik van stop-motion animatie om de kosten laag te houden en zo te zijn hebben ze ook niet echt Oscarwaardige acteurs gecast.

Trailer
Hoe dan ook, deze B-horrorfilm ziet er wel vermakelijk uit en moet niet al te serieus genomen worden. Mocht je een liefhebber zijn van slechte en knettergekke films zoals o.a. Ghost Shark en Sand Shark, dan moet je deze ook maar eens kijken.

Zie de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair