Michael Shannon geeft General Zod nieuw leven in 'The Flash'

Michael Shannon geeft General Zod nieuw leven in 'The Flash'

De acteur begreep er in eerste instantie maar weinig van.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat Michael Keaton terugkeert als Batman in The Flash. Daar blijft het niet bij. Ook Michael Shannon zal in de superheldenfilm te zien zijn als General Zod. Hier laat ze acteur zich nu over uit.

In Man of Steel komt de slechterik om het leven, maar hij keert toch terug voor The Flash. Hoe kan dit? Nou, Barry Allen (Ezra Miller) gaat tijdreizen, in de hoop zijn moeder te kunnen redden. Dit zorgt echter voor de terugkeer van de grote schurk Zod.

Reactie
Shannon laat zich er tijdens een recent interview uitgebreid over uit: "Toen ze me vroegen voor de film was ik wel enigszins in de war. Zod stierf in 'Man of Steel' nee? Toen kreeg ik alles te horen over het hele 'multiverse'-fenomeen... Ik lag een beetje achter op dat gebied".

Shannon is zelf dan ook geen grote liefhebber van superheldenfilms, waardoor hij niet van elk verhaal op de hoogte is, maar hij geniet er wel van om ze te maken: "Ik heb er niks tegen. Ik kijk ze zelf bijna niet, maar het zijn wel hele leuke films om aan mee te werken".

Terugkeer
Zo vervolgt de acteur: "Ik vond het bijvoorbeeld echt geweldig om 'Man of Steel' te maken. Ik werk maar wat graag met Zack Snyder, en in mijn ogen was dit ook een belangrijke film. Om terug te keren als Zod is dan ook echt gaaf".

"Heel erg lang was ik echter niet nodig voor 'The Flash'. Ik was er een paar weken en moest af en toe naar de studio voor een paar opnames. Het was wel leuk, om zo mijn zomer door te brengen in Engeland. Regisseur Andy Muschietti is een super aardige gozer en een geweldige artiest, dus ik denk dat we ook deze keer iets moois hebben weten te maken".

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair