Hollywoodster is klaar met filmrecensenten: 'mensen worden kapot gemaakt'

Hollywoodster is klaar met filmrecensenten: 'mensen worden kapot gemaakt'

"Als ze de gevolgen zouden weten, zouden ze wel twee keer nadenken voordat ze het publiceren."

Acteur Seth Rogen, bekend van onder andere Bad Neighbours, Superbad en The Fabelmans, heeft uitgelegd wat een slechte recensie echt met een filmmaker kan doen.

in de Diary of a CEO Podcast legde hij uit over dat de critici niet nadenken over de gevolgen van een slechte recensie. Verder had hij nog dit te zeggen:"Ik denk dat als critici de gevolgen zouden weten dat ze dan nog wel even twee keer zouden nadenken of ze het echt gaan schrijven."

"Ik ken mensen die nog steeds niet over een slechte recensie heen zijn. Dat duurt bij sommige wel jaren. Het is echt niet fijn als mensen online zeggen dat jouw eigen werk slecht is. Daar kan je echt je hele leven mee zitten."

Rogen over Green Hornet
In 2011 bracht Rogen een film uit genaamd The Green Hornet. Deze werd niet bepaald goed ontvangen. In dezelfde podcast werd de acteur hierover gevraagd.

"De eerste recensies kwamen en het was niet heel goed. Mensen vonden het leuk om de film niet leuk te vinden. Toch had de film het grootste openingsweekend van al mijn films dus daar haal je wel moed uit. Toch doet het nog steeds pijn als critici zeggen dat we op creatief gebied hebben gefaald."

Rogen over film-maken
Toch vertelt de acteur dat het soms iets minder uitmaakt aangezien je als acteur of regisseur alweer bezig bent met het volgende project.

"Dat is het leuke van het maken van films. Je kan alweer bezig zijn met je volgende film als de vorige net is uitgekomen. Als die niet goed wordt ontvangen weet je dat je nog een kans hebt met de volgende."

Binnenkort zullen we Rogen ook nog horen in The Super Mario Bros. Movie als Donkey Kong. Ook zit hij in Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem als Bebop. Hopen dat deze de slechte reviews kunnen ontwijken.



NieuwsFilm

meest populair