Nieuwe 'The Lord of the Rings' kan rekenen op de steun van Gollum

Nieuwe 'The Lord of the Rings' kan rekenen op de steun van Gollum

Andy Serkis is van de partij.

Onlangs maakte Warner Bros. bekend dat ze weer 'Lord of the Rings'-films gaan maken. Het productieteam van de originele trilogie worden meegenomen in het proces en de studio lijkt Peter Jackson terug te willen voor de regie. Gollum-acteur Andy Serkis onthult dat hij graag terug zou keren.

Tweede familie
Serkis vertelt in een interview met brobible dat hij met alle liefde terug zou willen keren voor de nieuwe 'Lord of the Rings-films. Dit heeft alles te maken met de betrokkenheid van de originele producenten:

"Kijk, [producenten] Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens zijn een soort tweede familie waar ik deel van ben gaan uitmaken en waarmee ik zoveel films heb gemaakt. En - laat me je vertellen - ze zijn de beste en meest ongelooflijke mensen om mee te werken."

"Ik denk dat er zoveel andere potentiële Midden-Aarde-projecten zijn die tot stand zouden kunnen komen, en als ze ze doen, zou ik natuurlijk de kans grijpen om die relatie opnieuw aan te wakkeren... Midden-Aarde heeft me nooit verlaten."

Luther
De eerstvolgende film waarin Serkis te zien is, is Luther: The Fallen Sun. Hieronder bekijk je een clip waarin Idris Elba, Serkis forceert de Gollum-stem te doen.



NieuwsFilm

meest populair