Eerste hints naar verhaal in 'Cocaine Bear 2'

Eerste hints naar verhaal in 'Cocaine Bear 2'

Welk dier gaan ze in het vervolg een flinke lading drugs voorschotelen?

Cocaine Bear is een hit in de bioscopen door het bizarre verhaal en dat succes kwam geheel onverwachts. Natuurlijk zijn er dan ook al mogelijke plannen voor een vervolg. Hoewel nog niets zeker is, heeft de maker achter de film wel een aantal ideeën voor een tweede deel.

Productiehuis Universal is nog lang niet bezig met een vervolg op Cocaine Bear, maar er zijn al wel een paar plannen voor een mogelijke Cocaine Bear 2. De supervisor van de visuele effecten in de film vertelt in een gesprek met Comic Book dat hij hoopt op een vervolg met de naam Crack Fox.



Engelse sketchshow
Dat idee komt niet zomaar uit de lucht vallen: "Ik ben een grote fan van The Might Boosh." Robin Hollander - de supervisor achter Cocaine Bear - legt uit dat het een Engelse sketchshow is. "Het is echt heel gek."

Crack Fox
"Ze hebben een aflevering met de naam Crack Fox en het gaat over een vos die high is van crack. Hij is gewoon uit op kattenkwaad en ik dacht dat dit best een coole remake zou kunnen zijn", aldus Hollander.

Interesse
Vooralsnog lijkt een vervolg nu niet op de planning te staan en twijfelt Hollander ook aan of die er komt. "Ik heb geen idee of er überhaupt interesse voor is. (...) Het was wel zonder twijfel het leukste project waar ik ooit bij betrokken ben geweest", vertelt Hollander.

NieuwsFilm

meest populair