Hoofdrolspeler remake cultfilm 'The Room' gecast

Hoofdrolspeler remake cultfilm 'The Room' gecast

De 'slechtste film ooit gemaakt' krijgt een make-over!

The Room weet al jaren de tongen los te maken en heeft in de afgelopen twintig jaar zich weten te ontwikkelen als dubieuze cultfilm. Momenteel is een remake in de maak en is de eerste hoofdrolspeler gecast.

Of ooit iemand in de buurt gaat komen bij Tommy Wiseau (die The Room min of meer zelf heeft gemaakt) is nog maar de vraag. De cultfilm bestaat dit jaar twintig jaar en 'de slechtste film ooit gemaakt' wordt uitbundig gevierd.



Hoofdrol gecast
Inmiddels is de hoofdrol Johnny (in de originele film gespeeld door Wiseau) gecast. Niemand minder dan Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk zal deze rol op zich nemen voor de remake. Op Twitter deelt hij het nieuws: "Dit is echt. Dit is waar", schrijft de acteur.



Geen grap
Ook is gedeeld dat de film grotendeels is opgenomen voor een greenscreen. Dat is zeker niet onbekend voor kijkers van The Room. De makers benadrukken dat dit absoluut geen parodie is en dat Odenkirk de rol op een serieuze manier speelt. Het is dus niet bedoeld als grap...



The Disaster Artist
Het is niet de eerste keer dat een film wordt gemaakt over deze cultfilm. In 2017 kwam The Disaster Artist uit. Deze film (gemaakt door James Franco) vertelt het verhaal achter de productie van The Room.



NieuwsFilm

meest populair