De sensuele film 'Carmen' krijgt mooie trailer

De sensuele film 'Carmen' krijgt mooie trailer

Een klassiek verhaal in een modern jasje.

Het zou best kunnen dat de titel Carmen je bekend voorkomt. In 1984 kwam deze film uit, maar nu, 40 jaar later, krijgen we een moderne versie. Hier is nu de eerste trailer van verschenen.

De regisseur Francesco Rosi wist in de jaren tachtig hoge ogen te gooien met zijn muziekfilm, gebaseerd op de gelijknamige opera. De film werd toen nog genomineerd voor een Golden Globe voor beste buitenlandse film. Nu gaat Benjamin Millepied het proberen.

Nieuw verhaal
De Franse Millepied komt nu met zijn regiedebuut, maar hij is geen onbekende in Hollywood. Hij is een geliefde choreograaf en danser en was o.a. te zien in Black Swan. Hij heeft al meerdere reclames en korte films gemaakt, maar nu komt dus het 'echte werk'.

Millepied liet wel al eerder weten dat zijn film heel anders is dan de gelijknamige opera, aangezien zijn film het plot en de setting van de opera negeert. Het enige dat overblijft zijn enkele 'geselecteerde lyrics' uit het libretto van de opera.

Trailer
In Millepieds versie moet Carmen Mexico ontvluchten, maar wordt ze gered door Aidan. Ze hebben echter allebei de nodige problemen en worden op de hielen gezeten door de autoriteiten. Terwijl ze op de vlucht slaan proberen ze ook hun dromen te volgen. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair