HBO Max onthult naam van nieuwe streamingdienst

HBO Max onthult naam van nieuwe streamingdienst

De streamingdienst krijgt een nieuwe naam wanneer HBO Max en Discovery+ worden samengevoegd.

Warner Bros. Discovery gaat volgende maand haar nieuwe plannen presenteren voor de toekomst van de streamingdiensten HBO Max en Discovery+. In een nieuw rapport zijn een aantal van deze plannen gelekt waaronder de naam van de nieuwe gecombineerde streamingdienst.

Volgens het rapport van Bloomberg gaat de nieuwe streamingdienst simpelweg Max heten. De dienst zal een combinatie worden van het huidige HBO Max en Discovery+. Er zullen duizenden uren content van Discovery worden toegevoegd aan de nieuwe streamingdienst.

HBO Max wordt omgedoopt tot Max
Discovery+ zal blijven bestaan als eigen streamingdienst en HBO Max zal worden omgedoopt tot Max. In Amerika zullen de prijzen van de abonnementen gelijk blijven en wordt er een nieuwe categorie abonnement toegevoegd met betere beeldkwaliteit. De volledige plannen van de toekomst van HBO Max and Discovery+ worden bekend gemaakt op een persdag op 12 april.

Nederland
Het is nog de vraag wat deze nieuwe plannen voor de Nederlandse markt gaan betekenen. HBO Max is in Nederland een stuk goedkoper dan in de States. Daarnaast hebben veel HBO Max leden in Nederland een levenslange korting van 50%. Wellicht komen we op 12 april meer te weten over wat de nieuwe plannen voor ons betekenen.

"Een betere streamingdienst"
"We verheugen ons zeer op het samenvoegen van de content van HBO Max en Discovery+ in een veel betere streamingdienst." Zei Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav in de meest recente kwartaalpresentatie. "We geloven in onze toekomst omdat we het beste menu van content hebben, het beste portfolio, de hoogste kwaliteit. We hebben de grootste bibliotheek van TV en films en we zijn de grootste producenten van kwaliteitscontent in de wereld."

We houden je op de hoogte over wat er met HBO Max gaat gebeuren zodra er meer informatie bekend wordt.



NieuwsFilm

meest populair