Deze onheilspellende film op Netflix wordt sterk bekeken

Bodies Bodies Bodies nu op de streamer.

De Netflix Top 10 verwelkomt weer een bekende bioscoopfilm van eventjes geleden. Dit keer is het de horrorkomedie Bodies Bodies Bodies die in september 2022 op het witte doek te zien was. De film komt binnen op plaats negen.

Bodies Bodies Bodies komt van de Nederlandse regisseur Halina Reijn, ook bekend van Instinct uit 2019.

Netflix omschrijft de film als "onheilspellend" en "offbeat" en je ziet rollen van onder meer Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha'la Herrold, Lee Pace en Pete Davidson.

Veel 'bodies' op Netflix
De ontvangst was erg sterk met een mooie 85 procent op Rotten Tomatoes. "Onberispelijk gecast en slim geschreven, Bodies Bodies Bodies is een buitengewoon goed uitgevoerde whodunit," aldus de critics consensus.

"Bodies Bodies Bodies is grotendeels een vermakelijke zit. Hij is allerminst voorspelbaar, en dat is altijd verfrissend," schrijft Terence Shea in zijn recensie met 3 sterren. "Ook is het altijd fijn om een film te zien die het arthousepubliek verbindt met genreliefhebbers."

Nu op Netflix
Bodies Bodies Bodies kijken? Je vindt de film nu hier op Netflix.


Angstaanjagende ontsporing
Als een groep rijke twintigers zich een weekend lang opsluit in een afgelegen villa, loopt een spelletje compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort.

NieuwsFilm

meest populair