Hulk-acteur Mark Ruffalo wil de 'Thor'-films 'redden' na 'Love & Thunder'

Hulk-acteur Mark Ruffalo wil de 'Thor'-films 'redden' na 'Love & Thunder'

De acteur wacht op een uitnodiging om terug te keren.

Mark Ruffalo was onlangs te gast bij Emerald City Comic-Con. Hij heeft hier al verteld dat het mogelijk is dat we Robert Downey Jr. terug gaan zien als Iron Man en Marvel moet gaan zweten nu James Gunn bij DC zit. De acteur heeft nu nog iets spraakmakends gezegd: hij wil de 'Thor'-films 'redden'.

Absent
Hoewel Thor: Love and Thunder zeker niet zo slecht is ontvangen als Ant-Man & The Wasp Quantumania of Eternals, vonden fans en critici de kwaliteit van de film toch flink wat minder dan voorganger Thor: Ragnarok.

Mark Ruffalo grapt dat dit te danken is aan het feit dat hij niet in de film zit. Hij wacht al op een uitnodiging om terug te keren om de filmreeks te redden:

"Ik heb een zwak voor Chris Hemsworth, dus ik blijf wachten tot ze me uitnodigen om terug te keren naar de 'Thor'-franchise om het te redden." Hij voegde er snel aan toe: "Dat is een grap... Ik ben gecanceld."

Nu te zien
Ondanks het enigszins gemixte ontvangst, was Love and Thunder met een omzet van 760 miljoen dollar op de internationale box-office een groot succes. De film is nu te zien op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair