3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Zoe van Leeuwen 18 maart 2023 20:30 in Netflix
Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Unlocked

Regie: Tae-joon Kim | Hoofdrollen: Woo-hee Chun, Hee-won Kim, Park Ho-San | Kijk nuNa-mi werkt elke dag hard als marketeer bij een startend bedrijf. Op een noodlottige dag verliest ze haar smartphone. Ze is dankbaar als ze het apparaatje weer terugkrijgt. Echter heeft Na-mi geen idee dat haar mobieltje in handen is geweest van de gevaarlijke Jun-yeong, die misdaden pleegt met behulp van smartphones. Terwijl hij Na-mi's gegevens gebruikt om haar op de voet te volgen, doet rechercheur Ji-man onderzoek naar een lijk dat gevonden is op een afgelegen berg.

Luther: The Fallen Sun

Regie: Jamie Payne | Hoofdrollen:
Idris Elba, Andy Serkis, Vincent Regan | Kijk nuEen gruwelijke seriemoordenaar terroriseert Londen terwijl de briljante maar in ongenade gevallen rechercheur John Luther achter de tralies zit. Hij wordt achtervolgd door zijn onvermogen om de cyberpsychopaat te vangen die hem nu beschimpt. Luther besluit uit de gevangenis te ontsnappen om de klus met alle mogelijke middelen te klaren.

Bodies Bodies Bodies

Regie: Halina Reijn | Hoofdrollen: Pete Davidson, Lee Pace, Amandla Stenberg | Kijk nuAls een groep rijke twintigers zich een weekend lang opsluit in een afgelegen villa, loopt een spelletje compleet uit de hand. De film geeft een verfrissende en geestige kijk op vriendschap, groepsdruk en hoe ver iemand gaat om erbij te horen. Een onschuldig feest dat op angstaanjagende wijze ontspoort.

NieuwsFilm

meest populair