Adam Driver bespreekt het filmen van levensgevaarlijke scène in scifi-film '65'

Adam Driver bespreekt het filmen van levensgevaarlijke scène in scifi-film '65'

De acteur bevond zich in een gevaarlijke situatie.

In de scifi-film 65 trotseert Adam Drivers personage Mills een hoop gevaren. Hoewel de enorme dinosaurussen in de film natuurlijk het werk van CGI-experts waren, was de situatie op set niet geheel ongevaarlijk voor Driver.

In een interview laat Driver weten dat tijdens het filmen van 65 er een behoorlijk gevaarlijke situatie ontstond.

Moeras in New Orleans
Driver bespreekt in het interview het filmen van een specifieke scène, namelijk waarin zijn personage Mills met het meisje Koa een moeras moet oversteken. Driver moest hiervoor samen met de stuntvrouw van actrice Ariana Greenblatt een echt moeras in New Orleans in. Dit moeras was echter het huis van een gevaarlijk roofdier.

Driver vertelt: "We zijn in New Orleans in het moeras. En er is een scène waarin ik Ariana, die een stuntvrouw op een vlot was, door dit middelhoge water in het moeras moet slepen. Hun methode om de krokodillen of alligators weg te jagen is simpelweg om op het water te gaan slaan."

Een gevaarlijk roofdier op de loer
De acteur was niet bepaald gerustgesteld door deze nonchalante tactiek. "Ze zeiden "we hebben ze weggejaagd dus maak je niet druk, je zal niet worden gebeten. Maar als je een snuit op je af ziet komen, laat het ons weten." Ik dacht alleen maar "wat is er in godsnaam mis met jullie?" Dat kwam door de angst," aldus Driver.

65 is vanaf 16 maart te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair