Je gelooft het niet, 'Dungeons & Dragons' ijzersterk ontvangen: 100% op Rotten Tomatoes

Je gelooft het niet, 'Dungeons & Dragons' ijzersterk ontvangen: 100% op Rotten Tomatoes

De film met Chris Pine en Michelle Rodriquez doet het goed bij de critici.

Na de eerste online reacties op Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves van gisteren hebben we nu ook de eerste recensies. Opvallend genoeg weet de CGI-ramvolle fantasyfilm het ook na de volledige recensies goed te doen. Nog altijd is de film geheel fresh op Rotten Tomatoes.

Op het moment van schrijven zijn er nog wel slechts tien recensies opgenomen, die dus resulteren in een score van 100 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Episch en fanvermaak
"Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves verscheen tijdens 'SXSW's Opening Night', en de film is het soort episch vermaak waar fans op hebben gewacht," schrijft Kristy Puchko van Mashable.

"Een verfilming die de nostalgische kant van de bestaande fans zal aanspreken en zij zullen glazige ogen krijgen na het zien van Dungeon Masters, barden of druïden," meldt Lovia Gyarkye van The Hollywood Reporter.

Traantje
"Het is tegelijk cheesy en charmant, synthetisch en spectaculair, gezellig vermakelijk en onstuimig inventief. De film is junkcultuurvermaak dat je tegen het einde misschien een traantje doet wegpinken," vindt Owen Gleiberman van Variety.

Vanaf volgende week woensdag is Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair