Dit interview met Hugh Grant tijdens de Oscars is echt tenenkrommend

Is de acteur bot of zijn de vragen gewoon niet goed genoeg?

Everything Everywhere All At Once is de grote Oscarwinnaar. De film won meerdere gouden beeldjes, maar er wordt nu toch ook behoorlijk veel gesproken over het interview van Hugh Grant.

De 62-jarige Grant is al een lange tijd te zien in Hollywood en ook nu heeft hij het nog behoorlijk druk. Niet zo heel gek dus, dat hij nog op de rode lopers verschijnt, maar hij had duidelijk niet zo veel zin in een gesprek.

Interview
De Notting Hill-acteur werd voor een interview gevraagd, maar dit verliep behoorlijk moeizaam. Ashley Graham mocht Grant enkele vragen stellen, maar hier zal ze achteraf misschien toch niet echt op terugkijken met veel plezier.

Zo vraagt Graham wie Grant wil zien winnen. Zijn antwoord: "Niemand in speciaal". Toen vroeg ze weer wat hij droeg, waarop hij zei: "Mijn pak". Maar wie heeft het gemaakt? "Mijn kleermaker".

Ongemakkelijk
Graham probeert het over een andere boeg te gooien en heeft het over Grants rol in Glass Onion, maar ook hier ziet hij het nut niet echt van in: "Ik zit bijna niet in die film. Misschien maar drie seconden". Maar was het dan wel leuk om te doen? "Bijna".

De reacties waren behoorlijk gemixt. Sommigen vinden Grant maar onbeschoft overkomen, aangezien hij heel kortaf en vervelend reageert, terwijl anderen juist weer vinden dat de vragen ook erg slap waren. Oordeel zelf maar met het 'cringe worthy' interview hieronder.



NieuwsFilm

meest populair