De Oscars Academy verdoezelt de grootsheid van vele overleden iconen in hun eerbetoon

De Oscars Academy verdoezelt de grootsheid van vele overleden iconen in hun eerbetoon

De nodige filmfanaten vinden het schandalig.

Op de Oscars worden niet alleen de beste films en artiesten in het zonnetje gezet, ook komen alle filmtalenten die het laatste jaar zijn overleden langs in de bekende Memoriam Tribute. Er worden echter wel vaker de nodige grote namen 'vergeten' en dat was dit jaar niet anders.

Tijdens de Oscars gaf Lenny Kravitz een optreden en zong hij zijn nummer Calling All Angels, terwijl bekende namen zoals Olivia Newton-John, Ray Liotta en Robbie Coltrane voorbij kwamen, om er maar een paar te noemen.

Andere bekendheden
Echter werden andere beroemde acteurs volledig vergeten. Het zijn zeker niet de minste namen. Anne Heche, Tom Sizemore, Paul Sorvino én Melinda Dillon werden namelijk vergeten, om er maar een paar te noemen.

Heche, bekend van Six Days Seven Nights, overleed afgelopen 11 augustus, terwijl Sizemore, o.a. bekend van topfilms als Saving Private Ryan en Heat, precies 10 dagen geleden stierf.

Sorvino werd weer wereldberoemd dankzij zijn rol in Goodfellas. Dillon wist juist weer hoge ogen te gooien in Close Encounters of the Third Kind en in Absence of Malice. Voor beide rollen werd ze genomineerd voor een Oscar.

Reacties
Fans van deze acteurs (en anderen die eveneens niet werden opgenoemd) toonden dan ook hun ongenoegen op sociale media. Zie enkele boze en verontwaardigde reacties hieronder.















NieuwsFilm

meest populair