Jimmy Kimmel stelt tijdens de Oscars een belachelijke vraag aan winnares Nobelprijs

Een beetje een 'awkward moment' tijdens de Oscars.

Niet alleen Hugh Grant zorgde voor een bizar moment op de Oscars. De geliefde acteur gaf een behoorlijk raar interview, maar misschien spant Jimmy Kimmel nog wel de kroon.

De bekende komiek mocht de Oscars weer presenteren, maar een grapje zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Het gaat hier om een gesprek tussen Kimmel en Malala Yousafzai, de 25-jarige Peace Nobel Prize winnares.

Ongemakkelijk
De Pakistaanse kinderrechtenactiviste, die werd aangevallen door de Taliban maar dit overleefde, werd door Kimmel aangesproken. Hij vroeg haar het volgende: "Als de jongste winnaar van de Nobelprijs aller tijden, want denk jij: heeft Harry Styles op Chris Pine gespuugd?" (Meer daarover lees je hier).

Yousafzai antwoord was als volgt: "Ik heb het alleen over vrede" Ondanks het feit dat er behoorlijk veel werd gelachen, vonden de nodige mensen dit absoluut niet grappig. Zij toonden dan ook hun ongenoegen online.

Meer
Daar bleef het echter niet bij... Enige tijd later gedurende de show kwam iemand verkleed als Cocaine Bear de zaal in en begon aan Yousafzai te snuffelen. Kimmel riep toen: "Cocaine Bear, laat Malala met rust!".

Zie hieronder enkele reacties die op Twitter te vinden zijn. Ook Yousafzai leek er zelf op te reageren. Ook haar bericht is hieronder te lezen.









NieuwsFilm

meest populair