Eindelijk spreekt Chris Pine over het 'spuugincident' met Harry Styles

Eindelijk spreekt Chris Pine over het 'spuugincident' met Harry Styles

De acteur legt het uit.

Er was behoorlijk wat te doen over Olivia Wilde's Don't Worry Darling. De productie verliep allesbehalve vlekkeloos; Shia LaBeouf werd ontslagen (of stapte hij zelf op?), Florence Pugh had ruzie met Wilde en ook Harry Styles en Chris Pine zouden bonje hebben gehad. Maar klopt dit wel?

Het gerucht dat al maandenlang de ronde doet is dat Styles op Pine gespuugd zou hebben. Nu, na een lange stilte, laat Pine zich er eindelijk over uit.

Reactie
Zo zegt Pine, o.a. bekend van Hell or High Water: "Nee, Harry heeft niet op me gespuugd. Harry is een hele aardige gozer". Pine was niet eens op de hoogte van het filmpje waarin dit gebeurd zou zijn, maar toen iedereen het op het internet erover had, viel het zijn team op.

"Ik had het helemaal niet door. Ik kreeg het filmpje te zien en ja, het lijkt er inderdaad op dat Harry op me spuugt, maar dat is totaal niet het geval".

Uitleg
Pine legt uit wat zich daadwerkelijk zou hebben afgespeeld: "Harry zei tegen me: 'It's just words isn't it?' Dit was ons grapje. We waren moe van al het reizen en konden soms niet echt goed op alles reageren, want we waren gewoon op. Je zegt dan ook alleen maar onzin. 'Just words'. Dat was het".

Toch zijn veel mensen nog niet tevreden. Dat valt ook wel te begrijpen, want het lijkt er toch wel echt op dat Styles op Pine spuugt. Heb je het videootje gemist? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair