Merkwaardig: 'Don't Worry Darling' hoofdrolspeelster Florence Pugh gaat film niet promoten

Merkwaardig: 'Don't Worry Darling' hoofdrolspeelster Florence Pugh gaat film niet promoten

De actrice schijnt de nodige problemen te hebben met regisseuse Olivia Wilde

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin Shia LaBeouf uithaalde naar Olivia Wilde. De twee werkten samen aan de film Don't Worry Darling, voordat LaBeouf vertrok. Regisseuse Wilde liet recentelijk weten hem ontslagen te hebben, maar volgens LaBeouf klopt dit niet. Dit is echter niet het enige probleem voor Wilde.

Nog niet zo heel lang geleden werd ook gemeld dat de regisseuse ruzie zou hebben met de hoofdrolspeelster van de film, Florence Pugh (o.a. bekend van Midsommar en Black Widow). Ondanks het feit dat dit toen werd ontkracht, lijkt er toch meer aan de hand te zijn.

Geen interviews
Pugh gaat namelijk nauwelijks reclame maken voor de film. De actrice zal wel de wereldpremière bijwonen tijdens het Venice Film Festival, maar dat is het dan ook wel een beetje. Niet zo heel gek dus, dat er weer wordt gesproken over problemen tussen de regisseuse en de hoofdrolspeelster.

Maar waar ligt het probleem dan? Blijkbaar zijn er meerdere dingen die Pugh niet goed bevallen zijn. Eerder deze maand liet de actrice weten het niet alleen maar over de seksscènes van de film te willen hebben, aangezien zij vindt dat dit teveel wordt gepromoot. Wilde is het daar niet mee eens en vindt het juist goed, aangezien Don't Worry Darling zich voornamelijk focust op het plezier dat een vrouw ervaart, iets dat volgens Wilde niet genoeg in films voorkomt.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Pugh zou het ook niet fijn gevonden hebben dat Wilde Harry Styles begon te daten (die ook in de film te zien is) en dat terwijl ze nog met Jason Sudeikis was. Ook zou Pugh ruzie gehad hebben met LaBeouf.

Meerdere websites melden nu dan ook dat Pugh er genoeg van heeft en de film niet gaat promoten. Sommige mensen zeggen dat dit komt door haar overvolle agenda (zo werkt ze nu alweer aan Dune: Part Two) maar ook online maakt ze geen enkele reclame voor haar nieuwe film, iets wat voor Pugh zeer ongewoon is.

NieuwsFilm

meest populair