Dwayne Johnson laat zich uit over vertrek Henry Cavill als Superman

Dwayne Johnson laat zich uit over vertrek Henry Cavill als Superman

De confrontatie tussen Black Adam en Superman gaat er niet van komen.

Het is inmiddels al even bekend dat Henry Cavill en Dwayne Johnson niet terug zullen keren als Superman en Black Adam in de toekomstige DC-films onder James Gunn en Peter Safran. Cavill was vorig jaar nog een laatste keer te zien als Superman in een scène in Black Adam. Hij geeft nu zijn eerlijke reactie op het vertrek van Cavill

In een nieuw interview met Variety vertelde Johnson over Cavill's vetrek nadat hij zelf deels verantwoordelijk was voor zijn terugkeer in Black Adam:

"Het is bijna alsof je een professioneel voetbalteam hebt en je quarterback wint kampioenschappen en je hoofdcoach wint kampioenschappen en dan komt er een nieuwe eigenaar binnen die zegt: 'Niet mijn coach, niet mijn quarterback. Ik ga met iemand anders mee.'"

Toekomst
Hoewel de kans klein is dat we Johnson en Cavill in de nabije toekomst terug zullen zien als hun DC-personages, is het ook niet onmogelijk. De deur blijft namelijk open dankzij het multiversum:

"James Gunn en ik hebben contact gemaakt, en Black Adam zal niet in hun eerste hoofdstuk van het nieuwe DCU zit."

"DC en Seven Bucks zijn echter overeengekomen om door te gaan met het verkennen van de meest waardevolle manieren waarop Black Adam kan worden gebruikt in toekomstige DC-multiversumhoofdstukken.'



NieuwsFilm

meest populair