Quentin Tarantino's tiende en laatste film eindelijk aangekondigd

Tarantino is terug voor zijn laatste film.

Frank Vermeij 14 maart 2023 23:02 in Algemeen
Quentin Tarantino is zich momenteel aan het klaarmaken voor de productie van zijn tiende en laatste film genaamd The Movie Critic. De opnames moeten deze herfst van start gaan en het script heeft hij zoals gewoonlijk zelf geschreven.

Potentiële plot
Volgens bronnen van The Hollywood Reporter volgt de film een vrouwelijke filmcriticus in de jaren 70. De mogelijkheid bestaat dat de desbetreffende criticus Pauline Kael is. Kael was een van de meest invloedrijke en spraakmakende critici van haar tijd, deels door haar ruzies met verschillende redacteuren en filmmakers.

Laatste film
Tarantino zegt al jaren dat hij na zijn tiende film een punt gaat zetten achter zijn carrière als regisseur, omdat hij vindt dat regisseurs hun slechtste films maken als ze te lang doorgaan en niet meer bij de tijd zijn.

Fans hadden zo hun twijfels of dit echt het geval is, aangezien zijn recente films Once Upon a Time in Hollywood, The Hateful Eight en Django Unchained erg sterk zijn ontvangen en er nog geen teken is van een zwakkere uiting van de regisseur.

Maar uit de bronnen van The Hollywood Reporter blijkt toch echt dat dit de laatste film van de legendarische regisseur gaat worden. Verdere details over de film zullen de komende tijd volgen, waaronder welke studio de film uit gaat brengen.NieuwsFilm