3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 15 maart 2023 22:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Free Guy (2021)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney Plus
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.Beautiful Boy (2018)
Regie: Felix van Groeningen | Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer journalist David Sheff erachter komt dat zijn achttienjarige zoon Nic verslaafd is geraakt aan de extreem destructieve drug crystal meth, stort zich leven in. Hij begrijpt er gewoon niets van, want Nic is een getalenteerde, slimme en sportieve gast met een veelbelovende toekomst. Sheff doet daarom alles wat in zijn macht ligt om hem te helpen, maar het afkicken is een zwaar proces dat impact blijkt te hebben op het gehele gezin.Spiderhead (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a. | Te zien op: Netflix
Wetenschapper Steve Abnesti runt een afgelegen gevangenencomplex waar hij experimenteert op de gevangenen. Zij krijgen injecties toegediend en moeten verschillende onderzoeken doen in ruil voor strafverkorting. Een van de gevangenen, Jeff, dreigt alleen een einde te maken aan die experimenten. Hij trekt zich het lot van medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden.NieuwsFilm