Keira Knightley herinnert zich nauwelijks iets van de eerste 'Pirates of the Caribbean'

Keira Knightley herinnert zich nauwelijks iets van de eerste 'Pirates of the Caribbean'

Haar rol als Elizabeth Swann zorgde voor haar grote doorbraak...

Keira Knightley is onlosmakelijk verbonden aan de gehele Pirates of the Caribbean-franchise met haar rol als Elizabeth Swann. Toch kijkt de actrice niet helemaal goed terug op die tijd. Zo geeft ze nu toe best veel te zijn vergeten!

Het was de grote doorbraak van Knightley, maar veel kan ze zich niets van herinneren. In een interview met Entertainment Tonight vertelt de Britse actrice over haar tijd als Elizabeth Swann in de populaire reeks.

Grote films
Het is eigenlijk niet heel gek, want datzelfde jaar kwamen ook twee andere grote films van haar uit. Knightley speelde toen ook in de films Bend It Like Beckham en Love Actually.

Te jong
"Ik was toen helaas 16 en 17 jaar, dus ik herinner me er niet heel veel van", vertelt de actrice in het interview. "Maar ja, het was zeker een heel groot jaar voor mij!"

Terugkeer
Of de actrice ooit nog eens in de huid zal kruipen van Elizabeth Swann. Hoewel het volgens Knightley zeker een mogelijkheid is, lijkt het niet te gebeuren. "Haar verhaal wordt fantastisch afgerond, dus dat is ook wel erg mooi", vertelt ze in het interview.

NieuwsFilm

meest populair