Keiharde actiefilmreeks met Jackie Chan wordt nieuw leven ingeblazen

Keiharde actiefilmreeks met Jackie Chan wordt nieuw leven ingeblazen

De eerste film uit de reeks trapte de carrière af van de beroemde martialartsster in 1985.

Maak je borst maar nat voor nog meer brute actie uit Hong Kong met de aankomende film New Police Story 2. Hiermee zet Jackie Chan de volgende stap met de geliefde Police Story-reeks met keiharde actie en een lange geschiedenis, die zowat zijn hele carrière behelst.

De eerste film Police Story kwam uit in 1985 aan het begin van Jackie Chans loopbaan als martialartsster. De film over een jonge rechercheur die de strijd aangaat met de onderwereld in Hong Kong bleek een kaskraker met zijn epische vechtstijl en indrukwekkende stunts.

De eerdere film New Police Story uit 2004
Vele vervolgen en spin-offs volgden na het succes van het eerste deel, waaronder Police Story 3: Supercop met Oscarwinnares Michelle Yeoh. In 2004 kwam New Police Story uit, waarop het nieuwe deel het vervolg is.

In dit deel speelt Chan de in ongenade gevallen rechercheur Chan Kwok-Wing, die als enige een hinderlaag overleeft. Met een jonge partner gaat hij op pad om wraak te nemen op de bende die Chans team een jaar eerder vermoordde.

Jackie Chan over de nieuwe film
Het meest verbazende wat The Hollywood Reporter deelde over het nieuwe project is dat zanger, martial artist en New Police Story-ster Nicholas Tse betrokken is bij het project als regisseur.

Jackie Chan deelde over de nieuwe film: "Ik heb veel en hard gewerkt aan deze film ['Police Story'] en het is een serie die geliefd was bij fans over de hele wereld. Maar het belangrijkste is dat Nicolas Tse deze keer de regisseur is, en dat trok me aan in het project."

New Police Story 2 heeft helaas nog geen releasedatum gekregen. Bekijk hieronder de trailer van de originele New Police Story.



NieuwsFilm

meest populair