3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Thor: Love and Thunder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, e.a. | Kijk direct
Thor is op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zelfontdekkingsreis. Deze wordt echter ruw onderbroken door Gorr, een galactische moordenaar die alle goden wil uitroeien. Thor komt samen met zijn vrienden Valkyrie en Korg in actie om hem te stoppen. Daarbij krijgen ze hulp uit onverwachtse hoek, namelijk van Jane Foster, de ex-vriendin van Thor die nu ook over donderkrachten blijkt te bezitten.



Spies in Disguise (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Bruno en Troy Quane | Cast: Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, e.a. | Kijk direct
Superspion Lance is hartstikke cool en dapper. Iedereen kijkt naar hem op, zo ook de jonge wetenschapper Walter. Wanneer Lance na een mislukt experiment in een duif is veranderd, moet hij met zijn tegenpool Walter als duo leren samenwerken om de wereld te kunnen redden van een groot gevaar.



The Last Duel (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon, e.a. | Kijk direct
Ooit waren de Franse ridders Jean de Carrouges en Jacques Le Gris elkaars beste vrienden. Maar nadat Marguerite de Thibouville, de echtgenote van de Carrouges, Le Gris beschuldigde van verkrachting, namen de spanningen tussen de twee enorm toe. Om de eer van zichzelf en zijn vrouw te beschermen, daagt de Carrouges Le Gris uit voor een gruwelijk duel.



NieuwsFilm

meest populair