Wordt Salma Hayek de volgende 'scream queen' in deze horrorfilm?

Als het aan hoofdrolspeelster Melissa Barrera ligt wel.

Rodney Nijbacker 18 maart 2023 06:24 in Algemeen
Ondanks het huidige succes van Scream VI, welke vorige week in Nederland in premiére ging, is er nog niets bekend over een volgende film in de reeks. Toch laat hoofdrolspeelster Melissa Barrera zich uit over welke actrice zij in de toekomst graag verwelkomt in de serie.

Bekende namen
De Scream-reeks telt inmiddels zes films, waarin we al meerdere bekende namen voorbij hebben zien komen. Zo zagen we Liev Schreiber als Cotton Weary in de eerste drie films en keerde Hayden Panettiere terug in Scream VI, nadat zij in Scream 4 te zien was als Kirby Reed.

Mexicaanse schoonheid
Toen het Spaanse CinePOP aan hoofdrolspeelster Barrera vroeg wie in een volgende film volgens haar haar moeder zou moeten spelen, antwoordde zij:

"Ik sta te popelen om met Salma Hayek samen te werken, het zou een droom zijn die uitkomt als zij mijn moeder zou spelen. Dat zou echt geweldig zijn!"

Of we Hayek daadwerkelijk een rol zullen zien spelen in de volgende Scream-film is nog niet bekend. Eerst zullen we moeten wachten op een officiële aankondiging van de film zelf.

Scream VI
Met een opbrengst van ruim 75 miljoen dollar wereldwijd opende Scream VI afgelopen week als succesvolste film uit de franchise. Bekijk hieronder de trailer van Scream VI.NieuwsFilm

meest populair