De grote schurken in 'Ant-Man 3' hadden er duidelijk anders uit kunnen zien

De grote schurken in 'Ant-Man 3' hadden er duidelijk anders uit kunnen zien

M.O.D.O.K. en Kang the Conqueror in een ander jasje.

Hoewel Ant-Man and the Wasp: Quantumania voor Marvel-begrippen geen grote financiële stempel heeft kunnen drukken, speelt de film wel een belangrijke rol in de opbouw van The Multiverse Saga. Kang the Conqueror moet nog meer schade aan gaan richten dan Thanos deed in The Infinity Saga en krijgt daarbij hulp van M.O.D.O.K.

Maar niet alles wat op de tekentafel ligt haalt uiteindelijk de film. Gelukkig deelt conceptartiest Jerad S. Marantz regelmatig tekeningen op zijn Instagram van ontwerpen die het niet gehaald hebben, zo ook van deze slechteriken.

Kritiek om uiterlijk
Al sinds de eerste verschijning in de trailer was er veel om handen betreft het uiterlijk van M.O.D.O.K. Wat men er ook van vindt, onderstaande tekeningen bewijzen dat de slechterik er ook heel anders uit had kunnen zien.

Tekst gaat verder onder de foto.



IJzersterke indruk
De grote ster van de film is zonder al te veel te verklappen natuurlijk Kang the Conqueror, gespeeld door Jonathan Majors. Het personage zint op wraak en gevoed door woede maakt Majors een ijzersterke indruk. Ook zijn kleding speelt hierbij een belangrijke rol, al waren er ook voor hem andere ideeën.

Kang the Conqueror maakte zijn debuut in de laatste aflevering van het eerste seizoen van Loki. Daarin stond hij nog bekend als "He Who Remains".



NieuwsFilm

meest populair