Ben Affleck onthult hoelang Batman te zien is in 'The Flash'

Kwaliteit over kwantiteit.

Wouter Drummen 17 maart 2023 20:30 in Algemeen
De nodige filmfanaten kijken met smart uit naar de aanstaande DC-superheldenfilm The Flash. Een van de voornaamste redenen is omdat hier niet een maar twee Batmans in te zien zullen zijn. Maar krijgen we ze ook veel te zien? Op deze vraag geeft Ben Affleck nu gedeeltelijk antwoord.

Affleck was in meerdere DC-films te zien en keert ook weer even terug voor The Flash. Helaas lijkt het hier enkel en alleen om een cameo te gaan, aangezien Affleck zelf zei dat hij niet langer dan 5 minuten in de blockbuster te zien zal zijn.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de met een Oscar bekroonde Affleck zich erover uit. Ondanks het feit dat we hem dan misschien niet zo heel veel te zien zullen krijgen, is hij wel erg enthousiast: "In mijn ogen werden de verhalen enigszins repetitief en dus minder interessant".

"Dat is echter niet het verhaal hier. Ik weet eindelijk hoe ik Batman moet spelen en ik denk dat ik dat perfect heb gedaan in 'The Flash'. Ik ben maar vijf minuten te zien, maar het is wel echt geweldig".

Belangrijk
Zo vervolgt Affleck: "Wat belangrijk is in een film is de toon. Je moet even bij jezelf nagaan: "Wat is jouw versie van dit personage? Wie is de man die hierbij past en hoe kun je dit het beste doen?" Dat is de vraag die ik mezelf stelde. Ik probeerde mezelf als het ware in een Batman 'te passen'."

"Ik heb er in ieder geval van genoten. Ik heb veel dingen gedaan die gewoon heel leuk waren om te doen, zoals de eerste 'Batman v. Superman'-film. Ook dat was een hele leuke ervaring!"

Mocht je de trailer gemist hebben van The Flash, bekijk deze dan alsnog hieronder!NieuwsFilm

meest populair