Nieuwe 'Mephisto' Special Presentation van Marvel Studios in de maak met Sacha Baron Cohen

Nieuwe 'Mephisto' Special Presentation van Marvel Studios in de maak met Sacha Baron Cohen

Na Werewolf By Night komt nu een andere langverwachte duistere schurk eindelijk naar het MCU.

Al sinds de release van de serie WandaVision (2021) speculeren fanatieke fans over de aanwezigheid van de duistere schurk Mephisto in het Marvel Cinematic Universe.

Het lijkt bevestigd dat de schurk binnenkort al zijn opwachting zal maken in zijn eigen Special Presentation op Disney Plus, en hij zal worden gespeeld door niemand minder dan acteur Sacha Baron Cohen.

In oktober afgelopen jaar kwam het al naar buiten dat Cohen in onderhandelingen zou zijn voor een rol in het MCU, waarbij zijn naam toen ook al werd gekoppeld aan die van Mephisto.

Special Presentation
Jeff Sneider, van de filmnieuwssite Above the Line, meldde op zijn podcast The Hot Mic dat de Special Presentation op het moment wordt opgenomen op de set van een andere aankomende serie van Marvel Studios.

"Ze vertelden me dat er een Mephisto special wordt gefilmd op de set van Agatha: Covern of Chaos," zei Sneider in de podcast. "Het klinkt alsof ze wellicht voor hem een eigen special doen."

Dat de Special Presentation wordt opgenomen op de set van Agatha: Covern of Chaos zou kunnen betekenen dat het karakter mogelijk een grotere rol of cameo zal gaan vervullen in de serie.

Mephisto in het MCU
Dit is echter niet heel vreemd, aangezien regisseur Matt Shakman had bevestigd dat in een verwijderde scene van de finale aflevering van de serie WandaVision, Agatha's konijn Señor Scratchy zou transformeren tot een duivel.

Echter, er werd van het idee afgezien "omdat de finale al zoveel verschillende onderdelen bevatte," zo vertelde Shakman tijdens een podcast met Kevin Smith. Fans beschouwen dit echter nog altijd als de ultieme Easter egg dat Mephisto aanwezig zou zijn in het MCU.

Onaangekondigd
Alhoewel Marvel Studios nog geen officiële aankondiging heeft gemaakt voor de Special Presentation, lijkt het aannemelijk dat deze mogelijk al in 2024 of zelfs eind 2023 zal verschijnen op de streamingdienst.

De Special Presentation Werewolf By Night (2022) van regisseur/componist Michael Giacchino werd namelijk rond dezelfde tijd afgelopen jaar opgenomen. Werewolf By Night is nu te streamen op Disney Plus.



NieuwsFilm

meest populair