Oud-kindster Demi Lovato vindt haar leven interessant genoeg voor een film

De oud-kindster heeft veel te vertellen...

Lise Knipping 17 maart 2023 16:49 in Algemeen
Een groot project staat op de planning voor zangeres en actrice Demi Lovato. Binnenkort maakt zij haar debuut als regisseur met een documentaire. Niet over zomaar een onderwerp, maar een die enorm persoonlijk is voor Lovato.

Demi Lovato is vooral bekend van haar tijd bij Disney. Ze werkte als kind al voor film- en tv-producties zoals Camp Rock, Barney & Friends of Sonny with A Chance. Later begon Lovato ook met haar zangcarrière. Ze kijkt allesbehalve goed terug op haar tijd als 'kindster' bij Disney.Persoonlijk verhaal
Het is daarom helemaal niet gek dat zij juist dat verhaal wil vertellen. Volgens muziektijdschrift Rolling Stone gaat Lovato nu een documentaire regisseren over kindsterren.

In de spotlights
Hoe die documentaire precies eruit zal zien, is vooralsnog onbekend. Wel weten we dat de film zich zal focussen op hoogte- en dieptepunten van bekende oud-kindsterren die hun jeugd doorbrachten onder de spotlights. Wie dat zijn is ook nog niet bekend.

Belangrijk
"Er is geen betere film of beter onderwerp denkbaar voor mijn debuut dan dit verhaal", vertelt Lovato in een verklaring. "Het ligt heel erg bij mezelf."

Volgens de zangeres is het een belangrijk project in de filmindustrie: "Het leert ons over hoe we onze grenzen kunnen beschermen en beter over ons eigen lot kunnen beslissen."

NieuwsFilm

meest populair