Deze duistere thriller op Netflix wordt sterk bekeken

Noise staat nu in de Netflix Top 10.


Op de vijfde plaats in de Netflix Top 10 staat een nieuwe thriller van de streamingsdienst. De film heet Noise en gaat over een jongen die een onderzoek start dat al snel verandert in een nachtmerrie.

De film is van Belgisch-Nederlandse makelij en komt van regisseur Steffen Geypens. Netflix omschrijft de film als "duister" en "ontroerend" en je ziet rollen van onder meer Ward Kerremans, Sallie Harmsen en Johan Leysen.

"hartkloppingen genoeg"
De ontvangst lijkt wat wisselend met slechts een 4.0/10 op de IMDb. In de recensie met 2 sterren van het Belgische De Standaard valt te lezen:

"Samen met een paar indrukwekkende visuele effecten, een ongekunstelde cast tot in de kleinste bijrollen en een akelige scène die de claustrofobische ­ervaring van een automatische carwash (eindelijk!) belicht, resulteert Noise toch in een paar verdiende hartkloppingen."

Nu op Netflix
Zin om Noise te gaan kijken? Je vindt de film nu hier op Netflix.


Duistere familiegeheimen
Nadat een man zijn ouderlijk huis betrekt, start hij een onderzoek naar een mysterieus voorval in de nabijgelegen fabriek. Het ongeval lijkt direct gelinkt te zijn aan zijn vader en zo komen er duistere familiegeheimen boven water.

NieuwsFilm