Ben Affleck en Jennifer Lopez werken aan erg opvallende film

Na Air maakt Affleck opnieuw een sportgerelateerde film.

Zilko Tarici 19 maart 2023 10:41 in Algemeen
Het is alweer 20 jaar geleden dat Jennifer Lopez en Ben Affleck, ofwel Bennifer, samen aan een film werkten. En aangezien die film Razzie-winnaar Gigli was, is dat niet meer dan logisch.

Nu komt daar echter verandering in. Volgens Deadline zal J-Lo namelijk de hoofdrol spelen in Unstoppable, een dramafilm die geproduceerd wordt door haar partner Ben Affleck.

Een unieke prestatie
De film vertelt het verhaal van Anthony Robles, een professionele worstelaar die werd geboren met één been en een nationaal kampioenschap won aan Arizona State University.

Jharrel Jerome, die we kennen van zijn prachtige rol in Netflix-serie When They See Us, zal de rol van Robles spelen. De atleet is overigens zelf nauw betrokken bij de productie.

Sportproducties
Unstoppable, niet te verwarren met de treinfilm met Denzel Washington, is een nieuwe productie van Afflecks en Matt Damons productiemaatschappij Artists Equity. Eerder maakte Artists Equity de film Air, die in april verschijnt.

Het is nog onduidelijk wanneer Unstoppable moet verschijnen, maar aan het verhaal te horen lijkt het een potentiële Oscarkandidaat te worden.NieuwsFilm