Emma Deckers op Insta-foto laat zien hoe zij haar weekend start

Dit plaatje verdient om even gedeeld te worden!

Door redactie 19 maart 2023 10:34 in Celebrity
Emma Deckers groeit elke dag een beetje meer uit tot een BN'er. Ze deelt dan ook telkens vaker filmpjes en foto's op sociale media. Nu is het weer raak.

De 24-jarige schoonheid wordt door sommige mensen een nepo-baby genoemd. Mocht je niet weten wat een nepo baby is: het gaat hier om een kind van een beroemd persoon of koppel, dat zijn of haar ouders volgt in de creatieve industrie. In de ogen van velen kennen deze nepo baby's vaak een groot succes dankzij de sterrenstatus van hun ouders.

Deckers
Deckers heeft echter al een behoorlijk mooie carrière in enkele jaren tijd weten op te bouwen. Ze mag dan wel de dochter zijn van Daphne Deckers (voormalig fotomodel en vandaag de dag actief als o.a. presentatrice en actrice) en Richard Krajicek (voormalig tennisspeler), ze heeft zelf ook al behoorlijk wat gepresteerd.

Zo was Deckers o.a. te zien Natural Disasters, Alles is zo als het zou moeten zijn en GTST Stories. Wanneer ze eens even niet acteert is ze actief op Instagram, waar ze regelmatig mooie kiekjes post.

Model
Net zoals haar moeder zou Emma ook wel makkelijk modellenwerk kunnen scoren. Elke keer wanneer ze weer eens iets post krijgt ze binnen de kortste keren duizenden likes, maar dat valt ook wel te begrijpen. Ze ziet er namelijk bloedmooi uit en dat is ook weer het geval is haar nieuwste foto.

Interesse in het kiekje van Emma Deckers? Klik dan hier!

NieuwsFilm