Zo ziet Sylvie Meis er op zaterdagavond uit

Wie wil er met haar gaan stappen?

Door redactie 19 maart 2023 10:58 in Celebrity
De geliefde BN'er Sylvie Meis deelt wel vaker kiekjes en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

We zijn het inmiddels wel gewend van Meis dat ze veel post op haar Instagram-pagina. Enige tijd geleden tekende ze een lucratief contract bij de bekende supermarktketen Aldi. Sindsdien duikt ze wel vaker op in lingerie, die verkocht wordt in de Aldi zelf.

Andere foto's
Ook als het echter niet om de Aldi kledinglijn deelt Meis maar wat graag spannende kiekjes. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er dan ook bloedmooi uit, maar sommige mensen worden dit een beetje moe.

Zo staan er telkens vaker wat minder leuke reacties tussen. Ook nu is het weer geval en schrijft een iemand: "Ze is alleen 24/7 bezig op social media met haar uiterlijk". Toch krijgt ze bijna alleen maar complimenten en likes, maar dat is ook wel te begrijpen.

Zaterdag
Meis (o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!) schijnt sinds kort weer single te zijn, maar lang zal ze dat waarschijnlijk niet blijven, al helemaal niet als ze zulke spannende kiekjes blijft delen.

Nu kwam ze weer met een foto van hoe zij erbij loopt op een zaterdag, voornamelijk in de avond/nacht. Zo staat er de tekst bij: "My kind of saturday night fit". Menig persoon zal haar op deze wijze maar wat graag tegen het lijf lopen.

Interesse in het kiekje van een sensuele Sylvie Meis? Klik dan hier!

NieuwsFilm