3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 19 maart 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The King (2019)
Regie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.The Founder (2016)
Regie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a. | Kijk direct
De gebroeders McDonald's zijn echte pioniers. In een klein stadje runnen de twee een hamburgertent. Als de niet zo succesvolle, maar opportunistische verkoper Ray Kroc langskomt, ziet hij direct goudgeld in hun zaak. Kroc probeert de broers ervan te overtuigen dat zij hun zaak uit moeten bouwen tot wereldwijde fastfoodketen. De rest is geschiedenis.Sicario (2015)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Kate Macer, een stoere en integere FBI-agente, wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie met als doel het uitschakelen van het Mexicaanse Sonora-drugskartel. Deze missie blijkt alleen veel gevaarlijker en complexer dan gedacht. Haar moraal wordt op de proef gesteld wanneer blijkt dat de infiltratie te ver gaat.NieuwsFilm