Deze acteur bombardeert zichzelf tot nieuwe Spider-Man

Deze acteur bombardeert zichzelf tot nieuwe Spider-Man

Alles is mogelijk in het multiversum.

In de laatste jaren is Miles Morales' Spider-Man bijna net zo populair geworden als Peter Parker. Het lijkt dus een kwestie van tijd voor we het personage in live-action zullen zien. Shameik Moore speelt Miles in de 'Spider-verse'-films en denkt ook meer dan geschikt te zijn voor live-action Miles.

Moore grapte dat hij meer vertrouwen in zijn kunnen kreeg tijdens de première van Spider-Man: No Way Home:

"Ik heb het gevoel dat iedereen weet dat ik een geweldige [live-action] Miles Morales zou zijn. Toen ik na die première het theater verliet, keek Jamie Foxx me aan als... hij wist het. Ik denk dat Tom Holland het ook weet."

MCU
De belangrijkste factor die bepaalt of Moore in aanmerking komt voor de rol is de leeftijd van Miles:

"Het hangt er maar net vanaf hoe oud ze willen dat Miles is tegen de tijd dat ze klaar zijn om een live-action film te maken. Dat is het raadsel of ik hem uiteindelijk wel of niet speel."

Miles is namelijk redelijk wat jonger dan Peter Parker. Aangezien Peter in het MCU begin 20 is, zou Miles nog een tiener zijn. Aaron Davis, de oom van Miles, had een kleine rol in Spider-Man: Homecoming. In de korte scène werd al gehint naar Miles:



Across the Spider-verse
Spider-Man: Across the Spider-verse is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Als Moore ooit Miles in live-action zou spelen, is het waarschijnlijk de versie uit deze film. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair