De dubbelganger van Kate Beckinsale lijkt wel heel veel op de actrice

Het is alleen een verbazende keus


Kate Beckinsale, de actrice uit de Underworld-films, vindt zelf dat zij enorm op een bekende acteur lijkt. Ze heeft gelijk, want de gelijkenis is treffend.

Haar keus voor haar 'twinnie' is alleen wel wat verrassend. Het gebeurt niet vaak dat een knappe vrouw vindt dat zij op een man lijkt. Bij het interview waarbij zij dat vertelt, wordt ook hard gelachen.

Ook een bekende ster
De ster vindt namelijk dat zij op Ryan Reynolds lijkt, de acteur uit de Deadpool-films. Of eigenlijk lijkt Ryan Reynolds op haar.

Zij vertelt: "Ik lijk schokkend veel op Ryan Reynolds. Soms als ik een bus voorbij zie rijden met zijn foto erop denk ik: 'Wow, wat zie ik er goed uit.' Maar dan ben ik het niet."

Vergelijkende foto's
De foto's zijn goed te vergelijken en zij kunnen inderdaad een tweeling zijn. Zo hebben zij dezelfde ogen, dezelfde neus en dezelfde lippen. Ook delen zij dezelfde lach en hetzelfde gebit. Echt verbazend - en leuk.

Hieronder in het YouTube-filmpje van The Jimmy Fallon Show kun je zelf de vergelijkende foto's zien. Meer foto's staan hier in het artikel van People.NieuwsFilm