'Pirates of the Caribbean'-actrice op Insta-foto's die je steil achterover doen slaan

De actrice staat model voor Lancome.

Door redactie
Actrice en celeb Penélope Cruz kent eigenlijk iedereen wel, maar de afgelopen jaren was ze duidelijk minder in beeld. De actrice uit onder meer Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is echter nog niet klaar met Hollywood.

Dit jaar zal de in Alcobendas, Spanje geboren burnette namelijk opduiken in de biopic Ferrari van regisseur Michael Mann. Ze zal te zien zijn naast namen als Adam Driver, Shailene Woodley, Sarah Gadon en Patrick Dempsey en speelt de rol van Laura Ferrari.

Daarnaast wordt ze ook in verband gebracht met de film Paris Paramount, de grote Netflix-film die te prijzig zou zijn geweest voor de streamer. De film zou ondertussen in handen zijn van Warner Bros. Andere rollen komen van Scarlett Johansson, Michael Fassbender en Owen Wilson.

Opvallend op Instagram
"Gisteravond had ik het genoegen om het openingsfeest van Lancôme bij te wonen voor de eerste pop-up store in Madrid," schrijft Penélope bij een reeks foto's waarop we haar zien in een mooie zwart en roze jurkje dat haar uiteraard flink doet stralen.


De foto van de 48 jarige Penélope Cruz zien? Check deze dan hier op haar Instagram.

Victoria Koblenko is weer uitdagend
Uitdagende Victoria Koblenko trekt veel bekijks onder water

Halle Berry en haar naaktscène
Halle Berry over haar extreem rauwe naaktscène in 'Monster's Ball'


NieuwsFilm