Hoe heeft het James Bond-team deze 'Quantum of Solace'-blooper over het hoofd gezien?

Deze man is maar enkele seconden in beeld maar weet het toch te verprutsen.


Het komt wel vaker voor dat regisseurs een filmfoutje over het hoofd zien en een blooper in hun film laten zitten, maar soms zijn ze wel heel slordig. Wist je ook dat er in de James Bond-film Quantum of Solace een behoorlijk grote blooper zit?

Daniel Craigs avontuur als 007 zit erop, maar hij heeft een behoorlijk goede indruk achtergelaten. Menig filmfanaat vindt hem de beste Bond die ze ooit hebben gezien, maar dat betekent niet dat zijn films allemaal stuk voor stuk perfect waren.

Blooper
Ondanks het feit dat zijn eerste film, Casino Royale, een grote hit was en hetzelfde gezegd kan worden van Spectre, was Quantum of Solace misschien wel de minste van de reeks. Als je kijkt naar de blooper die erin is blijven zitten, lijkt het er ook op dat de film snel in elkaar is geflatst.

Natuurlijk kan het dat er eens iets misgaat, maar in de scène in kwestie zit Bond op zijn motor en kijkt hij op zijn mobieltje. Op het moment dat de camera uitzoomt zien we een paar mensen achter 007 staan. Een iemand doet echter niet echt goed zijn werk.

Cameo
Het gaat hier om een persoon die echt maar een paar seconden in beeld is, maar dit toch al weet te verprutsen. Hij speelt namelijk een schoonmaker en moet de straat met zijn bezem schoonmaken, maar zijn bezem raakt de grond niet eens...

Het is merkwaardig dat dit in de film is blijven zitten, aangezien dit toch wel echt opvalt. Of misschien hadden ze zin om een luie schoonmaker in de film te zetten. De grote flater is vanaf 0:43 hieronder te zien.NieuwsFilm