Grote naam vertrekt bij Marvel Studios dat duidelijk in de problemen zit

Victoria Alonso vertrekt na 17 jaar bij de studio.


Victoria Alonso vertrekt na 17 jaar bij Marvel Studios. Ze zat al sinds het begin bij de studio en overzag sinds 2021 o.a. de postproductie, visuele effecten en animatie van de films en series.

Kopstuk Kevin Feige vertelde het volgende toen Alonso in 2021 haar promotie kreeg naar president president, fysieke en postproductie, visuele effecten en animatieproductie:

"Victoria is een ongelooflijke partner en onderdeel van ons team sinds de allereerste Iron Man. Ze is een van de meest dynamische, openhartige en toegankelijke leidinggevenden in de industrie."

Reden
The Hollywood Reporter geeft de reden van Alonso's vertrek niet aan, maar journalist Chris Lee van Vulture vertelt dat Alonso de grote reden was achter de problemen die Marvel Studios heeft gehad met VFX-bedrijven in de laatste jaren.Angst
Afgelopen maanden kwamen veel mensen die in het verleden aan de visuele effecten van Marvel-films en -series hebben gewerkt naar voren met verhalen over de ontzettend nare ervaringen die ze hebben gehad met de studio.

Volgens Lee was Alonso het figuur waar veel mensen van de visuele effecten bang voor waren:

"De belangrijkste waar iedereen behoorlijk bang voor is, is Victoria Alonso. Als ze je leuk vindt, krijg je werk en ga je hogerop komen in de industrie. Als je haar op welke manier dan ook pissig hebt gemaakt, ga je bevroren raken."

Volgende film
Marvel's volgende film is Guardians of the Galaxy Vol. 3. De film zie je vanaf 3 mei in de bioscoop. Hieronder bekijk je de trailer nog eens.NieuwsFilm